Arrow arrow-left insta pinterest swipe star ticket stars Icon-close icon-star-empty icon-star-filled icon-star-half

Huisregels

Wij willen graag dat een bezoek aan een van onze Museumhuizen voor iedereen plezierig verloopt. Daarom vragen wij je bij een bezoek de volgende huisregels in acht te nemen.

Van harte welkom
Je bent van harte welkom zolang je een geldig toegangsbewijs hebt. Kinderen tot 13 jaar zijn bijzonder welkom, onder begeleiding van een volwassene.

Neem plaats
In ons Museumhuis mag je alles aanraken, tenzij anders is aangegeven. Ga je wel voorzichtig om met onze spullen?

Garderobe
Ter bescherming van de inrichting word je verzocht grote tassen, jassen en paraplu’s in de garderobe achter te laten. Het gebruik is gratis.

Fotograferen
Je mag in het Museumhuis fotograferen. Het is niet toegestaan gebruik te maken van flits of statief. Voor het maken van professioneel beeldmateriaal dien je voorafgaand toestemming te vragen aan de afdeling Voorlichting van de Vereniging, bereikbaar via ons algemene nummer 020-5210630.

Gidsen en groepen
Tijdens de openingstijden mag jouw groep, als er genoeg plek is én in overleg met onze medewerkers, naar binnen. Eenmaal binnen mag er door de gids niet worden rondgeleid. Dat zou andere bezoekers storen. Wil je met jouw groep buiten de openingstijden naar binnen? Neem dan contact op via ons algemene nummer 020-5210630.


Huisdieren
Een geregistreerde hulphond is van harte welkom in het Museumhuis. Andere dieren mogen helaas niet naar binnen.


Vrijwilligers
Aanwijzingen van de medewerkers dienen altijd opgevolgd te worden. Zij zijn te herkennen aan de blauwe button.