Arrow arrow-left insta pinterest swipe star ticket stars Icon-close icon-star-empty icon-star-filled icon-star-half Vriendenloterij Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter

Huisregels

Wij willen graag dat een bezoek aan een van onze Museumhuizen voor iedereen plezierig verloopt. Daarom vragen wij je bij een bezoek de volgende huisregels in acht te nemen.

Museumbezoek in tijden van corona
De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd centraal. In deze tijd is het daarom extra belangrijk dat we goede afspraken met elkaar maken. Op deze pagina lees je meer over de maatregelen die wij hebben getroffen. Onderstaande huisregels zijn op dit moment niet dus niet allemaal van toepassing.

 

 

Van harte welkom
Je bent van harte welkom zolang je een geldig toegangsbewijs hebt. Kinderen tot 13 jaar zijn bijzonder welkom, onder begeleiding van een volwassene.

Neem plaats!
In ons Museumhuis mag je alles aanraken, tenzij anders is aangegeven. Ga je wel voorzichtig om met onze meubels?

Garderobe
Laat je ter bescherming van de inrichting je jas, paraplu en tas in de garderobe achter? Het gebruik is gratis.

Fotograferen
Je mag in het Museumhuis fotograferen.
Het is niet toegestaan gebruik te makenvan flits, selfiestick of statief. Voor het maken van professioneel beeldmateriaal vraag je vooraf toestemming aan de afdeling Marketing en Communicatie van de Vereniging, bereikbaar via ons algemene nummer 020-5210630.

Groepen
Groepen zijn van harte welkom in de Museumhuizen.
Ben je met minder dan 10 personen? Tijdens de openingstijden mag jouw groep, als er genoeg plek is én in overleg met onze medewerkers, naar binnen.

Ben je met meer dan 10 personen, willen jullie koffie met gebak, wil je met jouw groep buiten de openingstijden naar binnen of hebben jullie andere wensen? Neem dan contact op met museumhuizen@hendrickdekeyser.nl of 020-5210630.

Gidsen
In de Museumhuizen mag tijdens openingstijden niet worden rondgeleid.

Huisdieren
Een geregistreerde hulphond is van harte welkom in het Museumhuis. Andere dieren mogen helaas niet naar binnen.

Vrijwilligers
Aanwijzingen van de medewerkers dienen altijd opgevolgd te worden. Zij zijn te herkennen aan de blauwe badge.